עיצוב חצר כמרחב למידה

בעיצוב חצר בית הספר ברמת מוריה, התחלנו עם חצר ישן ומוזנח, ושידרגנו אותו למרכז של פעילות חברתית ולסביבה לימודית. בהחלטות העיצוביות שמנו דגש על ריבוי וגיוון אינטראקציות חברתית. הוספנו צבע ועניין לאלמנטים קיימים, והוספנו משטח דק עץ המאפשר גיוון באופן המשחק והמנוחה של הילדים. 
שילבנו צבעים עליזים ובהירים עם אסתטיקה של טבע ועץ. השתמשנו בחומרים כמו חבלים, חוטי צמר צבעוניים, לוחות שעם, ובולי עץ.

חצר בית ספר כמרחב למידה פרגולה צבעונית תלי רמת מוריה
חצר בית ספר כמרחב למידה דק עץ תלי רמת מוריה
חצר בית ספר כמרחב למידה הפעלה עיצוב יחד עם תלמידים תלי רמת מוריה
חצר בית ספר כמרחב למידה הפעלה עיצוב יחד עם תלמידים תלי רמת מוריה
חצר בית ספר כמרחב למידה הפעלה עיצוב יחד עם תלמידים תלי רמת מוריה

שיתוף פעולה עם התלמידים

העבודה יחד עם התלמידים הייתה חוויתית ומשמעותית עבורם וגם עבורנו. זכינו להכיר את הילדים שעבורם עיצבנו ויצרנו, והילדים הכירו אותנו והפנימו את ההשקעה והעבודה של הצוות הפדגוגי וצוות הסטודיו. הילדים הרגישו מעורבים, בעלי אחראיות, ומכך גם שמרו על החצר לאורך זמן.

גלילה למעלה
WhatsApp chat